Anitha Clemence | www.instagram.com

Anitha Clemence är en mediepersonlighet och kreativ som har arbetat inom området sedan en tid tillbaka. Hon är också programledare för podden Lillelordag, som diskuterar feministiska frågor och andra aktuella frågor i samhället. I den här artikeln kommer vi att diskutera Anithas intresse för Kvinnohälsa under livet, och hur det har påverkat hennes arbete som mediepersonlighet.

Anitha Clemence

Anitha Clemences intresse.

Nationalitet: Offentlig: Anitha Clemence kommer från USA. Hon är en mediepersonlighet och kreativ. Yrke: Mediepersonlighet. Kreativt.

Nationalitet: Offentlig.

Anitha Clemence är en mediepersonlighet och kreativ. Hon är programledare för podden Lillelordag, som diskuterar feministiska frågor i Norge. Clemence skriver även för olika publikationer, och har arbetat som social media manager och copywriter. Hennes arbete fokuserar ofta på intersektionell feminism och HBTQ+ rättigheter.

Yrke: Mediepersonlighet, kreativ.

Anitha Clemence är en mediepersonlighet som har arbetat i den kreativa branschen i många år nu. Hon har varit intervjuare och programledare i flera poddar och har även skrivit mycket om mental hälsa och feminism.

Hur Anitha Clemence blev en mediepersonlighet och förespråkare för kvinnors hälsa.

Anitha Clemence är en mediepersonlighet och förespråkare för kvinnors hälsa. Clemence är programledare för podden Lillelordag, som fokuserar på feminism och frågor som berör kvinnor i Norden. Hon har också medverkat i program som The Daily Show med Trevor Noah och CBC:s The Current. Clemence har berättat om sina erfarenheter av kvinnohat och sexuella övergrepp och syftar till att skapa en mer positiv bild av kvinnor i media.

Anitha Clemences senaste projekt – Lillelordagpodcasten – och vad du kan förvänta dig av det.

Om du letar efter en ny podcast att kolla in, då måste du kolla in Lillelordagpodcasten. Anitha Clemence är värd och den här showen handlar om skandinaviskt liv och kultur. Du kommer att få höra berättelser från några av regionens mest intressanta människor, samt lära dig om Skandinaviens historia och seder. Och om du är intresserad av svensk kultur så måste du definitivt kolla in Lillelordagpodcasten. Det är en av de mest omfattande informationskällorna som finns tillgängliga om ämnet.

Slutsats

Anitha Clemence är en mediepersonlighet och kreativ skribent som har varit involverad i området hälsa och välbefinnande i över ett decennium. Hon är programledare för podden Lillelordag som diskuterar frågor som rör kvinnors rättigheter och jämställdhet. Dessutom skriver hon kolumner för flera norska tidningar, samt tillhandahåller innehåll för olika sociala medieplattformar.

Vanliga frågor

F: Vad handlar din podcast om?

S: Min podcast handlar om mental hälsa och välbefinnande. Den heter Lille Lordags Podcast och den finns på alla större plattformar.

F: Vad fick dig att välja att starta en podd om dessa ämnen?

S: Jag har varit intresserad av mental hälsa och välbefinnande ett tag nu, och jag ville dela min kunskap med andra.

F: Varför valde du att fokusera på mental hälsa och välmående specifikt?

S: Jag tror att mental hälsa är ett viktigt ämne, och vi måste prata mer om det. Vi måste se till att alla är medvetna om de resurser som finns tillgängliga för dem och att de kan få hjälp om de behöver det.

Logga in eller registrera dig för Anitha Clemence är verkligen lätt. Besök bara deras hemsida på www.instagram.com, och följ instruktionerna där för att komma igång!

ANITHA CLEMENCE (@anitha_clemence) • Instagram photos …

https://www.instagram.com/anitha_clemence/
ANITHA CLEMENCE. Interest. Nationality: Public: #podcast @lillelordagpodcast , Kvinnohälsa under livet. Profession: Media personality, creative …

Anitha Clemence – Creative director – Memira | LinkedIn

https://se.linkedin.com/in/anitha-clemence-040a4860
PAR Anitha Schulman. 2010 –nu12 år. Stockholm, Sverige. Entrepreneur, Development, Innovation, Design, Project …

Anitha Clemence om skilsmässan och livet efter | Motherhood.se

https://www.motherhood.se/mammaliv/anitha-clemence-skilsmassa-barn/8106792
15 dec. 2021 — Influencern Anitha Clemence lever varannan vecka-liv med barnen Penny och Tom Allan. Här berättar hon om tiden efter skilsmässan.

Anitha Clemence (fd Schulman) – Kvinnligatalare.se

https://www.kvinnligatalare.se/anitha-schulman/
Anitha Clemence har en lång karriär i TV-branschen och är en välkänd profil i media. Hon är utbildad marknadskommunikatör och en pionjär i digitala medier.

Anitha Clemence Design

http://anithaclemencedesign.se/
Anitha Clemence Design · PRODUKTER · TALLRIKAR · KOPPAR · UPPLÄGGNINGSFAT. KOLLEKTIONER. ASCENDING OXER · STORIES FROM THE SEA · NOBEL SKULL.

Arkiv för tagg Anitha Cleménce – Tramsfrans

https://tramsfrans.aftonbladet.se/tag/anitha-clemence/
26 aug. 2021 — I en Tiktok-video la en person upp en skärmdump från en konversation med Anitha Clemence, där Anitha inte ville svara på var hennes pojkvän …

Hemma hos Anitha Clemence: ”Som att bo i radhus…

https://www.expressen.se/skonahem/premium/kika-in-hos-anitha-clemence-det-ar-som-att-bo-i-radhus-mitt-i-stan/
11 maj 2021 — I mars 2020 gick flyttlasset för Anitha Clemence och hennes sambo Joel Åhlén-Nyström med barnen Penny och Tom Allan. – Det blev opraktiskt att …

nyheter om Anitha clemence | Hänt

https://www.hant.se/etikett/anitha%20clemence/
Anitha Clemence: Därför pratar hon inte om Calle Schulman · Anitha Clemence om dottern Penny Schulmans framtid · Anitha Clemences nya ord om relationen till Calle …

Anitha Cleménce Archives – Bloggbevakning – Nyheter24

https://nyheter24.se/bloggbevakning/category/anitha-clemence/
11 maj 2022 — Anitha Clemence är en smula upprörd över att media delar offentliga bilder och filmer av offentliga personer eller PÅ offentliga personer, …

artiklar, reportage och fördjupning om Anitha Clemence

https://www.resume.se/om/anitha-clemence/
Anitha Schulman – bloggare, ”poddare”, designer och författare – är aktuell med boken ”5:2 enligt Anitha Schulman – konsten att ändra livsstil”. För Resume.se …

Anitha Clemence | Facebook

https://sv-se.facebook.com/anitha.clemence78
Anitha Clemence finns på Facebook Gå med i Facebook för att komma i kontakt med Anitha Clemence och andra som du känner. Med Facebook kan du dela ditt…

Anitha Clemence – superentreprenören, kan allt om …

https://booky.se/profiler/anitha-clemence/
Entreprenören Anitha Clemence (fd. Schulman) har en lång karriär i reklam och TV-branschen som projektledare och är en välkänd profil i media men du känner nog …

Blå toner hemma hos Anitha Clemence – SvD

https://www.svd.se/a/XqWBBx/bla-toner-hemma-hos-anitha-clemence
23 okt. 2021 — Hos Anitha Clemence och Joel Åhlén-Nyström matchas modiga färgval med långväga souvenirer.

Lämna en kommentar